Van het platteland naar je keuken. Automagisch.

Eerlijke voeding, op biologische wijze verbouwd met een minimale milieubelasting. De gewassen worden door de landbouwrobot automatisch gevolgd en onderhouden. Je kunt het hele groeiproces volgen. Daardoor weet jij precies wat je eet!

Bekijk de video Ik doe mee

Korte
voedselketen

Bepaal zelf wat je in jouw automagische moestuin teelt. De robots onderhouden de akkers en zorgen voor de gewassen. Jij kunt dit digitaal volgen en je wordt geïnformeerd over diverse zaken. Na de oogst kan het rechtstreeks van het land naar jouw bord. Verhoog de beleving van je voedsel.

Investeer in
de toekomst

Door gezamenlijk te investeren kan de ontwikkeling van duurzame landbouw versneld worden. Dit is hard nodig om de snel groeiende wereldbevolking te kunnen voorzien van gezonde voeding, zonder de aarde uit te putten.

Duurzame
landbouw

Klimaatverandering, schaarse grondstoffen en weinig beschikbare landbouwgrond. Door kennis en digitale technologie te combineren kunnen we telen zonder kunstmest en pesticiden en landbouw duurzaam maken voor mens en milieu.

Pixelfarming biedt alle mogelijkheden om, zonder milieubelasting, voedsel op optimale wijze te verbouwen. De toekomst; een gezonde akker, biodiversiteit en eerlijke voeding.

Met jou willen wij de invloeden van de biodiversiteit meten en onderzoeken, waardoor we samen werken aan zelfvoorziening. Voor alle consumenten samen gaan we één tuin ontwerpen waar jij het hele jaar van op de hoogte gehouden wordt.

Ik doe mee

Hoe het werkt

Maak een account aan

Via je account kom je in je persoonlijke winkel waar je een box kunt samenstellen. Bij de bestelling van een coupon ontvang je de bijbehorende accountgegevens met besteedbaar bedrag.

Selecteer lekkere recepten

Kies de lekkerste gerechten uit en bepaal of je ze voor 2 of 4 personen wilt ontvangen. Een box bestaat uit minimaal 250 pixels waarvan er 70 zijn gereserveerd voor een basispakket bloemen, kruiden en groenbemester.

Kies de oogstperiode

De groenten in de Pixeltuin uit jouw geselecteerde recepten zijn in één of meer maanden te oogsten. Welke komt jou het beste uit?

Geniet van je automagische moestuin

Wij gaan nu een teeltplan maken voor jouw bestelling en een ontwerp voor jouw tuin. Via je account en onze nieuwsbrieven beleef je de groei van de gewassen in jouw tuin.

Kies een leverdatum

Een paar weken voor je gekozen oogstperiode geven we je een paar opties om je box te leveren. 

Eet smakelijk!

Kook je gekozen recept of wees zelf creatief met inhoud van jouw box.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Wil je onze vorige nieuwsbrieven teruglezen, dan kan dat in het archief.

De Campus Almkerk

Adresgegevens

Laagt 16
4286 LV Almkerk

Contactgegevens

085-0160728
info@campusalmkerk.nl
campusalmkerk.nl

De Campus Almkerk is een innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Deze voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, kleinschalige voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen. De Campus investeert in activiteiten met een hoge maatschappelijke relevantie. Collectieve zelfvoorzienendheid speelt hierin een belangrijke rol.

Leuk dat je je hebt aangemeldt. We houden je op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen.