Van het platteland naar je keuken. Automagisch.

Eerlijke voeding, op biologische wijze verbouwd met een minimale milieubelasting. De gewassen worden door de landbouwrobot automatisch gevolgd en onderhouden. Je kunt het hele groeiproces volgen. Daardoor weet jij precies wat je eet!

Bekijk de video Ik doe mee

Korte
voedselketen

Bepaal zelf wat je in jouw automagische moestuin teelt. De robots onderhouden de akkers en zorgen voor de gewassen. Jij kunt dit digitaal volgen en je wordt geïnformeerd over diverse zaken. Na de oogst kan het rechtstreeks van het land naar jouw bord. Verhoog de beleving van je voedsel.

Investeer in
de toekomst

Door gezamenlijk te investeren kan de ontwikkeling van duurzame landbouw versneld worden. Dit is hard nodig om de snel groeiende wereldbevolking te kunnen voorzien van gezonde voeding, zonder de aarde uit te putten.

Duurzame
landbouw

Klimaatverandering, schaarse grondstoffen en weinig beschikbare landbouwgrond. Door kennis en digitale technologie te combineren kunnen we telen zonder kunstmest en pesticiden en landbouw duurzaam maken voor mens en milieu.

Pixelfarming biedt alle mogelijkheden om, zonder milieubelasting, voedsel op optimale wijze te verbouwen. De toekomst; een gezonde akker, biodiversiteit en eerlijke voeding.

Met jou willen wij de invloeden van de biodiversiteit meten en onderzoeken, waardoor we samen werken aan zelfvoorziening. Voor alle consumenten samen gaan we één tuin ontwerpen waar jij het hele jaar van op de hoogte gehouden wordt.

Ik doe mee

Bestel jouw persoonlijke coupon via de webwinkel

Via de bestelbevestiging kun je naar je eigen persoonlijke winkel gaan om een box samen te stellen.

Selecteer jouw recepten

Bepaal voor hoeveel personen jij een groentepakket wilt ontvangen en kies jouw gewenste recepten.

In de media

Bio-logisch

Goed nieuws

Goed nieuws! De komende twee jaar investeren Rijk, provincie, regio en bedrijfsleven samen meer dan 40 miljoen euro extra in Noordoost-Brabant. Het project 'De Autonome Akker' wordt hiermee ondersteund. Onze visie op de landbouwtransitie heeft veel voeten in de aarde, maar krijgt hiermee poot aan de grond!

— Lees meer over Regio Deal Noord-Oost Brabant
— Gepubliceerd op 20-08-20
Bio-logisch

Nominatie Food100 lijst

Wij zijn supertrots op de nominatie van Arend Koekkoek van Campus Almkerk voor Foodheld 2020.

— Zie hier: Food100 lijst
— Gepubliceerd op 15-08-20
Bio-logisch

PixelFarming RobotOne bij RTV Oost

Landgoed Velhorst – Onze testrit van PixelFarming RobotOne van
10 juni op landgoed Velhorst is niet onopgemerkt gebleven. RTVoost maakte er een reportage van wat die dag zelfs getoond is op het NOS journaal.

— Kijk hier: RTV Oost
— Gepubliceerd op 10-06-2020
Bio-logisch

Campus Almkerk met Pixelfarming in Landleven

Landleven – juni 25 jaar feesteditie. In dit tijdschrift vertellen we in een uitgebreid artikel hoe we op Campus Almkerk met pixelfarming zijn begonnen.

— Bestel bij: Landleven
— Gepubliceerd op 10-06-2020
Bio-logisch

Duurzame week

Duurzame Week – Green Up Your Life is een organisatie die mensen helpt hun (werk)leven te verduurzamen. Door hun blogs en activiteiten – die (mede) worden georganiseerd door partners – krijgen bezoekers praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. 23 juni neemt Simone een deelsessie voor haar rekening betreffende Pixelfarming. Gebruik de aanmeldlink om je op te geven voor deze interactieve sessie.

— Volg de sessie op  duurzameweek.nl
— Gepubliceerd op 22-05-2020

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

De Campus Almkerk

Adresgegevens

Laagt 16
4286 LV Almkerk

Contactgegevens

085-0160728
info@campusalmkerk.nl
campusalmkerk.nl

De Campus Almkerk is een innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Deze voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, kleinschalige voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen. De Campus investeert in activiteiten met een hoge maatschappelijke relevantie. Collectieve zelfvoorzienendheid speelt hierin een belangrijke rol.

Leuk dat je je hebt aangemeldt. We houden je op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen.