Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Het nieuwe seizoen is gestart!

 
 
 
 

Word (weer) pixelfarmer!

Het is zover, vanaf nu kun je weer meedoen aan PixelFarming! Via onze site kun je je inschrijven. Wij verbouwen dan jouw gewassen met de PixelFarming aanpak: gezond voedsel van een gezonde bodem, ondersteund door de techniek van onze landbouwrobot ONE. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor meerdere levermomenten. Doe mee en ervaar!

Ga naar pachtjepixel.nl
 
 

Robot ONE groeit

Onze Robot ONE groeit steeds verder. Naast het steeds beter herkennen van planten en onkruid hebben we nu twee werkende soorten toolkoppen voor frezen en schoffelen. Dit instrumentarium wordt steeds verder uitgebreid door de samenwerking met andere partijen.

Meer over de robot
 
 

Eerste zaai: prei

De eerste zaai voor het komende seizoen is gedaan. Prei wordt eerst in de kas voorgezaaid en later uitgeplant in de volle grond zodra ze groot genoeg zijn (ongeveer zo dik als een potlood). Later dit seizoen op jouw bord?
 
 

Pixelfarming verspreidt zich

Op steeds meer plaatsen wordt pixelfarming een begrip. Bedrijven, instellingen en media nemen het gedachtengoed over en gaan ermee aan de slag. We vertellen zelf ook op veel plaatsen over de voordelen van biodivers telen, bijvoorbeeld op scholen, bij radio en televisie en tijdschriften. Meer horen en zien? Kijk op onze facebook pagina.

Meer