Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Hoe kun je als agrariƫr inspelen op je bedrijfsrisico's?
Kom luisteren naar onze visie tijdens AgriFoodTech2019 op 11 & 12 december in de Brabanthallen en Proof Your Future!

 
 
 
 

Klimaatverandering

Klimaatverandering is een proces waar we niet omheen kunnen. De landbouw draagt er aan bij maar voelt ook zeker de gevolgen ervan. Gewassen kunnen soms niet meer geoogst worden in natte periodes en oogst valt tegen door droogte. De verwachting is dat deze situatie's steeds vaker gaan voorkomen. Je kunt hier als agrarisch bedrijf op inspelen. Met de all weather Robot One zijn grondbewerkingen ook in natte periodes mogelijk en door een lichtgewicht apparaat verbeterd de infiltratie van water in de grond.
 
 

Regelgeving

De regelgeving in de landbouw is aan grote veranderingen onderhevig. De milieueffecten van de landbouw hebben invloed op de klimaatverandering en daar wordt op ingespeeld door de overheid. Daarnaast spelen (voedsel)veiligheid en arbeidsomstandigheden een rol bij nieuwe wetgeving. Hoe kun je inspelen op deze ontwikkelingen? Kom langs en luister naar onze visie.
 
 

Bedrijfskosten

De kostenstijging in de agrarische sector blijft doorzetten. Energie- en arbeidskosten zijn daar vooral de dupe van. Wij presenteren met trots onze visie, kansen op verlaging van bedrijfskosten. Kom langs en Proof your future!
 
 

Pixelfarming Robotics

Op de beurs staan we op het demo plein en bij standnummer 97. Gratis toegang.

Bestel tickets
 
 

Arend Koekkoek uitgenodigd als spreker op AgriFoodTech

Wat is er gebeurd in de crossover agrofood en hightech? Hoe willen we verder? Thema's als smart farming, verwaarden van reststromen, voorkomen voedselverspilling en eiwittransitie vullen het programma van de dag. De provincie Noord-Brabant, AgriFood Capital, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Foodtech Brainport, OndernemersLift+, ZLTO en REWIN staan tijdens de AgriFoodTech beurs stil bij 4 jaar Innovatieprogramma Agrofood. Arend Koekkoek van Campus Almkerk krijgt het woord bij het onderwerp smart farming.

Lees meer
 
 

Vakcongres AgriFoodTech Festival

Wij zijn ook aanwezig bij het AgriFoodTech Festival 'Be smart: innoveer en investeer'.
11 december van 16:00-21:30 | zaal 3

Lees meer
 
 

Pixelfarming

Wij geloven dat iedereen op de wereld zelf duurzaam voedsel kan telen. Daarvoor maken we graag gebruik van de nieuwste technologieƫn zoals IOT en robotica.
Ons verhaal is tijdens de AgriFoodTech beurs te horen van
11.05-11.30 op 12 december in zaal 2.

Lees meer