Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Kom genieten bij onze proeverijen!

 
 
 
 

Beleef de pixels!

Het pachtjepixel-concept is een beetje veranderd. Voorheen kon er enkel een groente box besteld worden, wij hebben daar proeverijen en belevingen aan toegevoegd!

Binnenkort vinden deze proeverijen plaats, op de Campus in Almkerk. Het beloven superleuke dagen te worden, boordevol inspirerende tastings en leuke belevingen!

Tijdens de proeverijen kun je de vers geoogste groenten van de pixeltuinen ook aanschaffen door middel van de punten op jouw proeverijkaart. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Je kiest zelf waar je je punten aan uit geeft.

Wat ga jij proeven?

Schrijf je nu in!
 
 

De proeverijkaart

De proef de pixels- proeverijkaart bevat 50 punten die met een stempel afgestempeld kunnen worden. Met deze punten kun je tijdens de proeverijen allerlei tastings en belevingen meemaken. Leden die al onderdeel zijn van de Pixelfarming community hebben al punten, waarmee de proeverijkaart aangeschaft kan worden. Een kaart van 50 punten staat gelijk aan 5,- euro.

Ben jij al lid van de Pixelfarming community?

Word nu lid!
 
 

Wat is er dan allemaal te doen?

De eerste editie van de proeverijen op de Campus in Almkerk, heeft een bomvol programma. Zo kun je met een drone vliegen over de pixeltuinen, zelf een stukje rijden met onze Robot One. Je eigen bloemen en kruiden plukken, de workshop “Van graan tot pannenkoek” volgen en natuurlijk de overheerlijke en inspirerende tastings proeven!

De workshop “Van graan tot pannenkoek” zal ongeveer 45 minuten duren, dit is inclusief het bakken van de pannenkoeken. Deze workshop kan ook meegedaan worden wanneer iemand bijvoorbeeld glutenvrij eet.
Geef je dit dan even van tevoren aan bij ons via het inschrijfformulier?

Schrijf je nu in!
 
 

Hoeveel punten heb ik nodig?

Drone vliegen: 25 punten
Robot rijden: 25 punten
Grote tas groenten: 100 punten
Doos eetbare bloemen/kruiden: 20 punten
- inclusief workshop zelf plukken: 25 punten
Workshop “Van graan tot Pannenkoek”: 50 punten
Tastings: 15 punten
Drinken: 10 punten

Verder hebben wij de gehele dag genoeg water, gratis te verkrijgen en voor de kinderen leuke activiteiten zoals kleurplaten, puzzels en spelletjes! Ook is het mogelijk om op deze dag zelf nog proeverijkaarten bij te halen.
Ben je al ingeschreven?

Schrijf je nu in!