Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 
November 2019. Hoe staat het met de vorderingen op het gebied van PixelFarming?
Met deze nieuwsbrief brengen we je weer 'up to date'!
 
 
 
 

Kom kijken naar PixelFarming Robot One

Graag nodigen wij jullie uit voor de presentatie van onze nieuwe autonome Pixelfarming Robot One op de gratis toegankelijke AgriFoodTech beurs op 11 en 12 december in Den Bosch.

Pixelfarming Robot One is geschikt voor onkruidbeheersing (op Pixelniveau) en is voor 2020 te reserveren voor gebruik.
Campus Almkerk gelooft heilig in samenwerking. Zonder samenwerking is een landbouwtransitie niet mogelijk. Daarom is ons platform en onze robot geschikt om aan te vullen met software en tools vanuit de markt. Bijvoorbeeld: een bedrijf dat software maakt voor plantherkenning of grondscans of een leverancier van grondbewerkingsmateriaal. Zo kunnen ontwikkelingen van andere gespecialiseerde bedrijven op onze Robot One gemonteerd of geïntegreerd worden. Samen staan we sterk voor een nieuw voedselsysteem. Wij hopen jullie op de beurs te ontmoeten!

Ken jij boeren of telers die geïnteresseerd zouden zijn in deze robot en hem volgend jaar willen uitproberen?
Ken jij bedrijven die de functionaliteit van Robot One zouden kunnen aanvullen?
Ken jij partijen die zouden willen investeren in deze ontwikkeling?
Stuur dan deze uitnodiging door!

Ticket beurs
 
 

PixelFarming 2020

Op dit moment zijn we de laatste gewassen van het land aan het oogsten voor de restaurants waar we aan leveren. Er staan er nog steeds prachtige bloemen die het landschap verfraaien. Verder zijn we druk bezig met de plannen voor de teelt in 2020. De Robot One is dit komende jaar ons speerpunt, de ontwikkeling en het onderzoek staan centraal. In tegenstelling tot andere jaren gaan we in 2020 meerdere leveringen in het seizoen bieden en alle bestellingen optimaliseren. Binnen de regio is levering aan huis mogelijk. Wij hebben er al zin in! Wil je weer meedoen aan PixelFarming? Houdt de nieuwsbrief in de gaten voor de inschrijving.

 
 

Rem Koolhaas op bezoek!

In oktober hebben we uitgebreid gesproken met Rem Koolhaas over PixelFarming. Hoe ziet het buitengebied er in de toekomst uit? Wij hebben onze visie hierop gedeeld. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat van de expositie hierover in het Guggenheim museum in New York!

Meer over de expositie
 
 

Hond op het werk: echt een aanrader!

Onze meest trouwe collega is Kiki. Ze is altijd op tijd en altijd vrolijk. Echt een aanrader om een huisdier op het werk te hebben. Deze week stond ze in de belangstelling tijdens een radio uitzending van Omroep Brabant. Het fragment beluisteren? Klik op de knop hieronder en speel af vanaf 42:20.

Luisterfragment
 
 

Open dag 19 oktober een succes

Onze open dag op De Campus op 19 oktober was zeer geslaagd. We willen alle gasten bedanken voor hun komst. Het was een erg inspirerende dag waar ideeën en verhalen uitgewisseld werden. Het was leuk om de Pixelfarmers bij elkaar te zien; het is mooi om te merken dat er een community ontstaat waar we trots op zijn. We willen jullie bedanken voor jullie steun en vertrouwen, we geloven erin dat wij samen het verschil kunnen maken in de Agrarische sector!