Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Wat we inzaaien, zullen we oogsten!

 
 
 
 

De zaaiperiode gaat van start!

Het seizoen kan dan eindelijk beginnen! Voordat je kunt genieten in de automagische moestuin, moet er eerst ingezaaid worden. Hiervoor kunnen we je hulp gebruiken! Per 15 februari wordt de knop "gewas zaaien" open gezet, waarin je kunt beleven hoe het is om je tuin in te zaaien.

Je kunt kiezen uit diverse seizoensgroenten die dit jaar zullen worden geoogst. Aan jullie de keuze welke groenten je zelf zou kiezen in je moestuin. Aan de hand van deze keuzes wordt het teeltplan gemaakt.

Let op! Er is geen gewaszekerheid, wat betekend dat we niet kunnen beloven dat de gewassen die je inzaait, ook daadwerkelijk kunnen worden geoogst.
 
 

Zelf inzaaien

Op het moment dat je groenten inzaait, reserveer je een seizoensbox. Afhankelijk van welke groenten jij inzaait, vroeg, midden of laat bepaal jij in welke periode jij je seizoensbox komt ophalen.

Je krijgt tijdig te horen op welke datum jij je box kunt ophalen! Houdt vooral je mailbox in de gaten.
 
 

Seizoensbox!

Mocht je niet meer kunnen inzaaien of laat je je graag verrassen? Dan kun nadat het zaaiseizoen is verlopen, een seizoensbox kopen met pixels en punten.

Deze worden aangeboden in de oogstperiode na afloop van de zaaiperiode. Deze boxen worden samengesteld met de seizoensgroenten die op dat moment beschikbaar zijn.
 
 

Oogstdagen!

Op elke oogstdag is er van alles te doen naast het ophalen van je online gereserveerde groenten. Zo zullen er demo's gegeven worden met onze Landbouwrobot, kun je deelnemen aan een robotrace, is er van alles te proeven en kun je rondlopen door je automagische moestuin!
 
 

Nieuwsbrief gemist?

Heb je informatie gemist? Op de website zijn alle nieuwsbrieven na te lezen!

Lees ze hier!