Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Het volgende seizoen is aangebroken!

 
 
 
 

Proef de pixels!

Nieuw bij pacht je pixel!🌱 Kom genieten bij onze proeverijen! Vers bereid met net geoogste groenten, direct uit de automagische moestuinen van Pixelfarming. Hoe werkt het? - Log in of word lid van de pachtjepixel.nl community - Wissel jouw punten in voor een proeverijkaart - Kom naar een van onze proeverijen - Gebruik je proeverijkaart voor heerlijke gerechten, verse groenten en leuke belevingen. - Proef smakelijk en geniet! Gezonde voeding, van een gezonde bodem, uit een mooie natuur. Kijk op de nieuwe www.proefdepixels website voor de nieuwste informatie over onze proeverijen!

informatie
 
 

De eerste oogst!

Op 6 juli zijn de eerste groenten kunnen oogsten van een van onze pixelvelden! Zo zijn de gele-, chioggia- en rodebieten geoost en wat waren deze mooi van kleur. Met name de gele bieten vielen enorm op met hun felle gele kleur. Naast de bieten zijn ook de rode- en witte koolrabi geoogst. Deze zagen er net als de bieten ook prachtig uit. We kunnen het bijna niet geloven, maar onze pixelfarming velden zijn zo productief geweest dat we zelfs een overvloed hadden aan bieten. We zijn benieuwd wat de volgende oogst ons zal brengen!
 
 

Het zaterdagteam!

De campus streeft niet alleen naar een divers landschap, maar ook naar een divers team! Zo heeft de campus een zaterdagteam, waar de jongeren de touwtjes in handen nemen! Zij runnen met hun team het bedrijf op de zaterdagen. Het team bestaat uit een divers aantal werknemers met allen een eigen functie! Loes Arends is een van onze teelmedewerkers. Wij hebben haar gevraagd hoe ze het vindt om onderdeel te zijn van het zaterdagteam. “De sfeer is altijd heel leuk. Het team bestaat voornamelijk uit studenten en middelbare scholieren, dus iedereen heeft altijd wel iets met elkaar gemeen. Het is heel gaaf dat wij het stokje als het ware over mogen nemen op de zaterdagen. Je maakt echt mee hoe je in de toekomst te werk zal gaan. Je doet niet alleen praktijk ervaring op, maar je leert ook veel communicatieve en organisatorische vaardigheden die erg belangrijk zijn in elk werkveld!
 
 

Naar de voedselbank! :)

Oogst over? Breng het naar de voedselbank! Nadat de oogstdag bleek er nog veel koolrabi over te zijn. We vinden het zonde om overgebleven groentes weg te gooien, dus dan zoeken we naar andere mogelijkheden. De voedselbank is uiteraard een van de beste opties. Dus inpakken en leveren maar! De voedselbank was erg blij met onze levering!