Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Natte boel

 
 
 
 

Pixelfarming al geschiedenis?

Pixelfarming wordt als een doorkijk naar de toekomst verwerkt in de expositie 'PRUT' van Museum BroekerVeiling. Deze bijzondere plek in Broek op Langedijk is de oudste veiling ter wereld. Hier is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Duik in de geschiedenis en beleef bij dit binnen- en buitenmuseum hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep. De 'must see' nu de musea weer open zijn voor bezoek!

museum BroekerVeiling
 
 

Snack attack!

Heb jij ook wel eens last van een 'snack attack'? Geef er zo nu en dan ook eens aan toe! Deze tip klinkt misschien een beetje raar, want we wilden die attack toch tegen gaan?! Maar iedereen weet dat verboden vruchten het lekkerst zijn. Denk niet ‘ik mag vanaf nu noooit meer koek eten’, maar denk ‘oke, ik ga nu even los, maar zo nu en dan mag ik best iets lekkers’. Je instelling en mindset geven de grootste doorslag in je streven naar een healthy lifestyle! Maar slimmer nog is: Volg onze gezonde 'snack attack' posts op Instagram. Onze Food Innovator Bas verrast je elke week met een nieuwe gezonde, verantwoorde en lekkere snack!

instagram account
 
 

Praktijkopleiders opgeleid!

Het is vast niet nieuw dat we veel werken met studenten op de werkvloer. Om onze stagiairs zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben de begeleiders van Campus Almkerk de workshops voor praktijkopleiders gevolgd van SBB. Verrassend hoe deze workshops je duidelijk maken dat een goede en duidelijke communicatie onderling het beste resultaat biedt. Communicatie bestaat uit zenden maar vooral ook uit kijken, luisteren en vragen. Belangrijke lessen van deze waardevolle workshops.

workshop
 
 

Kruidentuin ontwerp!

We zitten niet stil bij ons op de Campus Almkerk. We hebben een kruidentuin ontwerp klaarliggen om uit te laten werken. Je ziet duidelijk ons logo in het terrein terug. Op sommige verbindingsplaatsen zetten we een zitelement, zodat je optimaal van de kleuren en geuren van de tuin kunt genieten. De beste plek om even tot rust te komen en inspiratie op te doen. Laat de lente maar komen.
 
 

Natte boel

We hebben het zwaar te verduren met het weer. De storm en de overmatige regen maakt het buiten werken niet echt aantrekkelijk. De sloten en vaarten maken deze periode overuren om het vele water af te voeren en stromen bij ons bijna over. Het Waterschap zorgt voor het waterbeheer in het buitengebied en houdt het waterpeil gelukkig constant onder controle.

waterschap