Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Online event op 3 december!

 
 
 
 

Online event op 3 december!

Voor alle pixelfarmers die geïnteresseerd zijn in het snijvlak tussen natuur en techniek organiseren we een online evenement op
3 december van 19.00 tot 20.00. Een ontmoeting via 'zoom' waarbij we uitleggen welke handelingen we technisch ontwikkelen voor pixelfarming. We ontwikkelen geen robot voor pixelfarming maar we ontwikkelen pixelfarming gesteund door een robot. Geef jezelf op via: info@campusalmkerk.nl.
 
 

4TU Techrede event

De Techrede is op 1 oktober voorgedragen door studenten van de 4TU. Een rede waar we worden uitgedaagd om d.m.v. techniek en innovatie onze maatschappelijke uitdagingen om te buigen naar transities. De grootste oproep hierbij was om vooral 'LEF' te hebben. Simone Koekkoek van Campus Almkerk mocht antwoord geven op de vraag: Hoe kan een maatschappelijk debat bijdragen aan het versnellen van transities? Haar antwoord: door vooral te praten over de kansen en de mogelijkheden en niet over de beperkingen of risico's. Tja, hier is inderdaad LEF voor nodig. Bekijk hier het volledige Techrede Event.

Techrede Event
 
 

Pachtjepixel als Persoonlijke Noot

Maak van geven een belevenis! De kreet van de PersoonlijkeNoot sluit compleet aan bij de producten van www.pachtjepixel.nl. Vandaar dat we in hun assortiment zijn opgenomen! Een prachtig cadeau voor de feestdagen maar natuurlijk voor ieder moment geschikt. Voor volgend jaar hebben we alweer geweldige ideeën om van jouw moestuin een complete belevenis te maken. Zoek jij een leuk (kerst)cadeau? Ga dan naar onze site www.pachtjepixel.nl en start je beleving of maak het onderdeel van je kerstattentie via PersoonlijkeNoot.

Persoonlijke Noot
 
 

vmbo leraren opgelet!

Als innovatiecentrum werken we hard aan maatschappelijke transities. Een van de speerpunten is om onze kennis en ervaringen zo snel mogelijk bij het onderwijs te brengen. Wij zijn blij een ééndaagse training pixelfarming aan te kunnen bieden aan vmbo docenten; een oplossingsstrategie voor duurzaamheidsvraagstukken in de landbouw; een alternatieve benadering door toepassing van digitale technologie en robotica. Wat is pixelfarming? En wat kan je ermee in de klas?

training
 
 

Actie support your locals

Uit Jouw Streek ondersteunt onze lokale horeca met gratis bezorging van hun dinerboxen. Uit Jouw Streek is een initiatief tussen de gemeente Altena én ondernemers die lokale producten aanbieden. In een korte keten willen zij een lokaal logistiek netwerk opzetten voor het leveren van deze lokale producten. en nu dus ook diner boxen, Top idee

meer weten