Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Finalist KVK top 100

 
 
 
 

KVK Innovatie Top 100 publieksprijs!

Wij zijn trots te melden dat we met PixelFarming de KVK innovatie Top 100 hebben bereikt. We behoren tot één van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland! Op 21 januari 2021 horen we op welke plek we eindigen. Maar er is meer! Jij kunt voor ons stemmen voor de publieksprijs! Dat stellen we natuurlijk heel erg op prijs! Je kan stemmen vanaf 7 december tot en met 15 januari 2021. Op de site kan worden gezocht op naam en daarna wijst het zich vanzelf.

Stem hier!
 
 

Doe mee en pacht je pixels!

Het nieuwe seizoen van Pacht je pixel is geopend. Via de website kun je je automagische moestuin inrichten aan de hand van de lekkerste recepten. Maak een account aan en verzamel de recepten eventueel aan de hand van de gewenste periode of dieetwensen. Daarna zorgen wij voor een mooi teeltplan en tuinontwerp. We houden je op de hoogte van al onze belevenissen via beelden, nieuwsbrieven en evenementen. Ervaar de groei van je gezonde ingrediënten en eet smakelijk!

Pacht hier je pixels
 
 

Plan boom

Door middel van struweelhaagjes en klein fruit willen we onze Pixeltuin percelen voorzien van nog meer flora biodiversiteit. Zo hopen we de fauna biodiversiteit positief te beïnvloeden. Via Plan Boom krijgen we medio januari 260 meter struweelhaag ter beschikking. Plan Boom is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties met als doelstelling het verkleinen van onze CO2-uitstoot en het mooier, groener, frisser en gezonder maken van onze leefomgeving. Samen met natuurbeschermingsvereniging Altenatuur maken we een mooi plan voor ons terrein.

PlanBoom
 
 

Pixelpachter aan het woord:
Jeroen Naaijkens

Het is wel duidelijk dat we enerzijds de bevolking willen blijven voeden en anderzijds de biodiversiteit moeten herstellen. De een kiest daarbij voor betere technologie, een ander laat zich leiden door de natuur, een derde ziet de oplossing liggen in het gedrag van de consument. Het trieste is dat de keus voor één van deze drie strategieën vaak de andere twee frustreert. Met spanning in het maatschappelijk debat tot gevolg. Regelgeving lost dat niet op. Pixelfarming/Pachtjepixel is voor mij een super-interessant project omdat dit concept de drie conflicterende denkrichtingen met succes aan elkaar knoopt. De ondernemer en consument, hightech en ecologie werken samen in een zoektocht naar gezonde producten én een gezond bedrijf. Enthousiaste pioniers zetten hier een grote stap naar een duurzame toekomst. Dat zouden meer mensen moeten doen!
Jeroen Naaijkens
Oud-Voorzitter CvB HAS Hogeschool
s-Hertogenbosch
 
 

Nieuwe sites PixelfarmingRobotics

PixelfarmingRobotics heeft nieuwe sites gelanceerd. Op de site www.pixelfarmingrobotics.com presenteren we het hele assortiment van RobotOne, Pixie, de Vision Bar en diverse tools. Zeker het bekijken waard. Het hele assortiment wordt komende week gedemonstreerd tijdens de Fira beurs van 8 tot en met 10 december. Interesse? Vraag via het contactformulier om een backstage pass!
Ben je nieuwsgierig naar onze ervaringen van vorig jaar en jouw kansen voor komend jaar? Kijk dan op www.proofyourfuture.com.

ProofYourFuture