Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Kom je ook naar onze filmavond?

 
 
 
 

The Biggest Little Farm

De film 'The Biggest Little Farm' is een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Graag nodigen wij jou 27 maart om 20.00 uit voor een filmavond met aanvullend een hapje, drankje en een goed gesprek. Graag willen wij met jou praten over de mogelijkheden en misschien onmogelijkheden van telen voor een evenwichtig ecologische omgeving. Wat vind jij hiervan en heb jij meegemaakt? Geef je op voor de avond via info@campusalmkerk.nl.

Filmtrailer
 
 

PixelFarming in Guggenheim New York!

Rem Koolhaas brengt PixelFarming naar New York met zijn expositie 'Countryside, The Future'. Er worden meerdere kanten belicht van de landbouw en het buitengebied van de hele wereld maar er is een sectie waar Wageningen Universiteit hun ervaringen met PixelFarming deelt aan het publiek. Wij zijn trots dat onze visie binnen twee jaar al in een prestigieus museum een plaats krijgt.

Rem Koolhaas in buitenhof
 
 

Tuinontwerp PixelFarming 2020

Ons schetsontwerp is klaar voor de PixelFarming tuin voor zowel consumenten als restaurants! Het is een landelijk tuindesign voor mensen die van lekker gezond eten en het buitenleven houden. Het belooft een prachtig gezicht te worden. Nu gaan we deze met de robot uitzetten en digitaal in ons platform verwerken. Ben je benieuwd hoe de tuin zich ontwikkelt? Word dan ook PixelFarmer en bestel een groentenbox.

Pacht je Pixel