Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Wie durft de uitdaging aan!

 
 
 
 

Uitnodiging X=Challenge

Op zaterdag 18 juli gaan meerdere teams met elkaar de strijd aan. Studenten en niet-studenten gaan met de remote control de autonome Robot One aansturen. Denk jij het snelst een parcours af te leggen? Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar! Vol=Vol. Meld je aan in een team van 2 tot 4 personen. Schrijf je nu in voor de X=Challenge via onderstaande knop.

Locatie: Campus Almkerk
Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur
Datum: zaterdag 18 juli 2020
Meer informatie volgt na aanmelding.

meld je team aan!
 
 

RobotOne over de Pixels van Landgoed Velhorst

Vorige maand vertelden we over de geslaagde test op landgoed Velhorst. Hier is door de Vrienden van Velhorst een prachtige compilatie van gemaakt. Echt de moeite waard om deze film even te bekijken. De Pixels van 1,5 x 1,5 meter zijn duidelijk te herkennen in het terrein. Een prachtig biodivers terrein.

film bekijken
 
 

Maak kennis met PiXie!

Dit is PiXie. Het hele kleine broertje van RobotOne. PiXie is speciaal ontwikkeld om volautomatisch kleine handelingen te verrichten. Bijvoorbeeld handig voor het ophalen van tools voor RobotOne of bijvoorbeeld om oogst weg te brengen. Met meerdere van deze robots kunnen veel logistieke stromen op het terrein worden afgehandeld en het is ook heel handig als persoonlijke assistent. Hij kan namelijk ingesteld worden om je te volgen waar je gaat! Natuurlijk werken we samen met studenten aan diverse opties en proberen ze op Campus Almkerk uit.