Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 
De beste wensen voor 2020!!
Pak je kans en Proof Your Future!
 
 
 
 

AgriFoodTech beurs een succes!

Ja, we waren er! De introductie van onze nieuwe robot op de AgriFoodTech beurs is een feit. Het waren druk bezochte dagen waar we meer dan honderd contacten hebben opgedaan die enerzijds ROBOTONE willen uitproberen of anderzijds hun product of dienst willen toevoegen aan de functionaliteiten van de robot.
 
 

workshop PixelFarming op BioNext beurs

Interesse in een workshop PixelFarming? Wij presenteren onze ervaringen van twee jaar op de BioNext beurs in Zwolle op donderdag 23 januari van 10.30 tot 11.30. Dirk van Apeldoorn (ook specialist strokenteelt) van de WUR geeft uitleg over de wetenschap achter biodiversiteit. Daarnaast vertelt Arjen van Buren waarom hij komend jaar met PixelFarming gaat starten.

workshop PixelFarming
 
 

Onderzoek start naar biomimicry voor minidrones

Samen met Hogeschool InHolland en drie andere partners start Campus Almkerk dit jaar een onderzoek naar mini-drones voor in de tuinbouw. Zijn kleine zwermen 'vlinder' minidrones een effectieve en economische oplossing om de groeigewasparameters op plantniveau te monitoren in de tuinbouw? Wij gaan samen op zoek naar een antwoord.
 
 

Pixelfarming 2020

De laatste gewassen zijn van het land. We zijn druk bezig met de plannen voor de teelt in 2020. Het onderzoek naar en de ontwikkeling van Robot One is dit jaar een speerpunt. In tegenstelling tot andere jaren bieden we meerdere leveringen aan in het seizoen en gaan we alle bestellingen optimaliseren. Binnen de regio is levering aan huis mogelijk. Wij hebben er al zin in! Wil je weer meedoen aan PixelFarming? Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de inschrijving.