Pixelfarming logo
 
 
 
 
 
 

Besteed je punten met de proeverijkaart!

 
 
 
 

Hoe werkt het?

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al hadden vermeld is het pachtjepixel-concept een beetje veranderd. Voorheen kon er enkel een groente box besteld worden, wij hebben daar proeverijen en belevingen aan toegevoegd! Komende periode vinden deze proeverijen plaats, op de Campus in Almkerk, waar je je punten kunt besteden. Het beloven superleuke dagen te worden, boordevol inspirerende tastings en leuke belevingen! Verder hebben wij de gehele dag genoeg water, gratis te verkrijgen en voor de kinderen leuke activiteiten zoals kleurplaten, puzzels en spelletjes! Ook is het mogelijk om op deze dag zelf nog proeverijkaarten bij te halen.
 
 

Stap 1: Kies wat je wil beleven!

Tijdens de proeverij zijn er naast het proeven van gerechten, ook diverse belevingen en een speciale workshop waar je aan kunt deelnemen. Om deel te nemen aan een bepaalde beleving of workshop, is het de bedoeling dat je je van te voren inschrijft. Dit doe je als je je inschrijft voor een proeverij.
 
 

Workshop "van graan tot pannekoek"

De eerste editie van de proeverijen op de Campus in Almkerk, heeft een bomvol programma. Zo kun je de workshop “Van graan tot pannenkoek” volgen. Hiervoor dien je jezelf van te voren op te geven. Deze workshop is voor iedereen, van jong tot oud! De workshop “Van graan tot pannenkoek” zal ongeveer 45 minuten duren, dit is inclusief het bakken van de pannenkoeken. Deze workshop kan ook meegedaan worden wanneer iemand bijvoorbeeld glutenvrij eet. Geef je dit dan even van tevoren aan bij ons via het inschrijfformulier?
 
 

Stap 2: Groententas of -box?

Tijdens de proeverij kun je ook een groententasje ter waarde van 100 punten kopen. Deze dienen ook van te voren te worden gereserveerd. Het is ook mogelijk om een grotere groentenbox te kopen vanaf 250 punten. Je geeft dan aan ,in het inschrijfformulier, voor hoeveel punten jij je groentenbox wil laten samen stellen. Gereserveerd? Dan zal Jouw groentetas- of box zal op de proeverij voor je klaarstaan!
 
 

Stap 3: Koop de proeverijkaart met je punten!

De proef de pixels- proeverijkaart bevat 50 punten die met een stempel afgestempeld kunnen worden. Met deze punten kun je tijdens de proeverijen allerlei tastings en belevingen meemaken. Ga naar je account, selecteer de automagische moestuin, kies beleving selecteren en bestel het aantal kaarten naar aanleiding van je punten. Een kaart van 50 punten staat gelijk aan 5,- euro.
 
 

Stap 4: Schrijf je in!

Je bent nu klaar om in te schrijven. Vul je gegevens in, geef aan met hoeveel personen je komt, kies je datum, maak je keuzes en kom proeven, genieten en beleven. Mocht je een kopie willen van je inschrijven, selecteer dan de knop onderaan het inschrijfformulier.

Schrijf je nu in!
 
 

Hoeveel punten heb ik nodig?

Drone vliegen: 25 punten
Robot rijden: 25 punten
Grote tas groenten: 100 punten
Doos eetbare bloemen/kruiden: 20 punten
- inclusief workshop zelf plukken: 25 punten
Workshop “Van graan tot Pannenkoek”: 50 punten
Tastings: 15 punten
Drinken: 10 punten